Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.08.2014 23:28 - ОЩе и още информация за начинаещи...
Автор: evreitednes Категория: Новини   
Прочетен: 1567 Коментари: 0 Гласове:
1



 ТРИТЕ ЛИЦА НА ИЗРАЕЛ: комунизъм, фашизъм и демокра-цион

Автор: budha2 

 Ционистката пропагандна машина накара света да мисли, че всички евреи са едни — един народ от една И съща раса и че тази раса е "богоизбрана". С този въпрос
 ще се занимаем по-късно. По-важното е да се разбере, че евреите не са народ от една раса.
 В света съществуват две различни групи евреи, които идват от две различни места: евреите сафардици от Средния Изток и Северна Африка и евреите ешкенази от Източна Европа.Най-старата и чиста група евреи са сафардик. Това са и истинските евреи, описани в библията. Те са близки роднини с арабите — разликата между тях е само в религията. 
 Евреите ешкенази, които в момента представляват повече от 90% от цялото световно еврейство, имат съвсем друг произход. Съществуването им е от 1260 година.  Произходът им е чисто хазарски.Това, че хазарите са избрали юдеизма показва, че така наречените ешкенази не са истински евреи. Те не притежават никаква еврейска кръв. Това са хората, които насаждат комунизма и социализма в Германия. Балканския полуостров и по-късно в цяла Европа. Заради тяхната намеса в управленческите работи на Русия те биват подгонени от руските царе. Започва емиграция на тези евреи — ориентирани като социалисти и комунисти. Една
 част заминава за Палестина, някои в Южна и Централна Америка и повечето в САЩ. Различието в двете еврейски раси се потвърждава напълно и от отношенията, които съществуват между самите тях. В Израел пък и навсякъде евреите ешкенази считат истинските евреи сарарди като втора класа евреи. Така например за получаване на жилище в Израел съществува следното степенуване:
 —Първи наред са ешкенази, живеещи в Израел от много години.
 —Втори наред са ешкенази от Европа при условие, че се оженят за еврейка ешкенази, родена в Израел.
 —Следващият поред е евреин ешкенази от САЩ, ако е женен за родена в Израел еврейка ешкенази.
 —Едва след това идва редът на евреи сафардици да бъдат настанени в това, което е останало.
 —На последно място са християните и мюсюлманите. За получаване на работа се прилагат същите услоия. Евреи ешкенази си я избират по собствено желание, евреите сафардици следващата, докато на християните и мюсюлманите се дава само тежката ръчната работа и много от тях са безработни.Най-добре третирани и ползващи се с най-големи  привилегии са евреите комунисти, притежаващи партиен билет. Имигриралите американски евреи в Израел между 1967 и 1970 г. са около 50 000. От тях повече от 10 000 са марксисти, притежаващи партийни билети. На тях им се дават веднага квартира, работа и животът им е много по-лесен и по-приятен от останалите. Голяма част от евреи имигрирали по същото време в Израел са от Аржентина, Южна Африка и Чили. 80% от тези имигранти са се завърнали в САЩ. 
Останалите 20% в Израел са тези, които притежават комунистически карти и са симпатизанти на марксизма.
От казаното досега, се разбира, че Израел е една марксистко-комунистическа страна. Това е вярно, но тя има три лица: комунизъм, фашизъм и демокрация.
Имигриралите евреи ешкенази от Русия донасят със себе
си комунистическата идея.
 Евреите ешкенази, идващи от Германия, симпатизанти и поддържащи комунизма, клонят към практикуването на нацистки фашизъм. През Втората световна война в Германия тези ционисти, ешкенази евреи са работили за хитлеровото
 Гестапо за изтребването (унищожаването) на долната класа германски евреи Сега, живеейки в Израел, тези ционисти евреи, добре тренирани от нацистите, са наложили така наречения фашизъм в Израел.
 За да се представи пред света, че Израел е демократична страна,  правят се своеобразни избори на Кнесета (народното събрание). Без значение е коя партия ще спечели изборите, тъй като Ликуд, или Тяхната работническа партия, която се управлява от ционизма, диктува положението в Израел. Израел има младежка организация, подобна на Хитлеровата (Хитлер-юнген). Тя се казва "Гадна". В нея са задължени да членуват цялата средношколска младеж и студентите — момчета и момичета. Също kaктo и Хитлеровата младеж те са облечени в кафяви униформи. Главната им цел е упражнения и тренировки във военното дело. Веднага след 
завършването на редното образование момчетата и момичетата са  задължени да постъпят в армията. След приключваето на тригодишния срок в армията голям брой от тях постъпват в Шин Бет (Shin Bet), организация, равностойна на Хитлеровото Гестапо.
 От всичко, което този американски евреин обяснява в книгата, проличава, че Израел е повечето полицейска страна, отколкото демократична. Той открито обяснява какво е било състоянието на евреите в Германия, като не обвинява толкова германците, колкото ционистите, които са работили с нацистите ръка за ръка. Много от  тези ционисти пристигат в Израел и сега работят ръка за ръка с ционистите
Комунисти от Полша и Съветския съюз. Тези две лица на комунизъм и нацистки стил фашизъм управляват днес Израел. 
Демокрацията е само една илюзия.
Интересно е откъде произхожда думата "ешкенази" — вижте отново — "Ashke-NAZI". He е ли много интересно? Подчертаваме това, защото знаем, че на този свят нищо не е случайно!
Връзката между комунизма и фашизма е очебийна и всеки културен човек я разбира.Фашизмът е Националсоциализъм.
Комунизъм е Интернационален Социализъм. Икономически
 Израел разчита изключително на САЩ и на евреите, живеещи извън нея. Тази държава изразходва много повече средства, отколкото й носи и без това много слабото производство. Те изпразват джобовете на американските данъкоплатци, за да поддържат социалистическата си икономика и военната машина. Един от най-главните източници на доходи е туризмът. Евреите, както и християните от цял свят желаят да видят земята на"богоизбрания народ". Както преди в Съветския съюз и
 комунистическите държави в Израел също на посетителите се показват само предварително одобрени места, като университети, музеи и специално музея на холокоста. Гетата и затворите за политическите затворници, повечето араби и сафардски евреи, не могат да се видят. Туристите не са в състояние да научат нищо за израелско-марксисткото фашистко управление, нито да видят израелския расизъм.
 Според Бернщайн Холокоста нямаше да  съществува:
1. Ако ционистките водачи в Германия не сътрудничеха с
нацистите.
2. Ако ционистите не бяха склонили повечето държави да
не приемат евреи от Германия. Същото бе направено и с
Америка, където те склониха президента Рузвелт (също от
еврейски произход) да затвори вратите за евреите от Европа.

 След като ционизмът превзе и създаде Израелската държава, тя е една от най-грешните страни в света , където  само 5% от евреите са религиозни. Много по-религиозни са арабите и християните, които са едно нищожно малцинство в Израел. Свещеникът може да проповядва религията си и Библията само в църквата. Проповядването на Християнска религия или мюсюлманска навън от цър- квата или Джамията предвижда 5 години затвор.Митът, че еврейският народ е богоизбран народ, е наложен не от вярващите евреи, а от атеистите, които - умишлено си приписват тази чест. Да, това са тези, които по политически съображения избраха юдеизма и в които не тече нито капка библейска еврейска кръв.

 Въпреки че се говори за мир, в Израел се чувства и вижда непрекъснато подготовка за война. Израелската военна машина е призната сила в света. През 1948 г. Израел още нямаше редовна армия. Тя започва да се отбранява срещу палестинци и араби с терористични групи, наречени Irgun и Stern Gang. Палестинците нападаха, за да си вземат обратно земите, които ционистите им вземаха чрез убийства и тероризъм. Преди това палестинците са били миролюбив народ, който никога не е бил трениран за военни действия, докато Ционистите Ешкенази, имигрирали от Съветска Русия, Полша и Германия, познавали много пo-добре тактическите военни действия.
 Войната от 1956 г. бе една нагласена война от Англия и Франция, за да се запази Суецкият канал.
 Войната от 1967 г. стана заради териториите между Египет и Израел, Синай и ивицата Газа. Тук пък Съветите изиграха политически номер на Насър, съветвайки го да не напада Израел, който от своя страна го изненада и само за 6 дни унищожи египетската армия. Цялата територия между Нил и Ефрат попадна в израелски ръце. Освен от Египет те взеха земи от Йордания и Сирия.
 Измамата, която приложиха Съветите и Израел през 1967 г. събуди арабите, които започнаха усилено да се въоръжават с надеждата да си отмъстят. През 1973 г. Египет, Йордания, Сирия и Ирак атакуваха Израел и много бързо напредваха. 
 Израел беше пред поражение, което ционистите в Америка не позволиха. Започна едно масово изпращане на най-модерно американско оръжие за Израел и дори 82-ра въздушна американска дивизия, както и американските войски вГермания са били готови всеки момент да се притекат на помощ на Израел. Това спасява Израел и войната се прекратява.  


СВЕТОВНАТА
КОНСПИРАЦИЯ - 2  


Тагове:   евреи,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: evreitednes
Категория: Новини
Прочетен: 33741
Постинги: 10
Коментари: 4
Гласове: 4
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031